Reggeli: Körözött paprikában (40 g sovány tehéntúró, 10 g kefir, 5 g vöröshagyma, köménymag, fűszerpaprika, tengeri só, petrezselyem - az áttört tehéntúróhoz hozzáadjuk a kefirt, a lereszelt vöröshagymát, az őrölt köményt, a fűszerpaprikát, a petrezselymet, a sót, ajd jól összekeverjük. Lehűtve zöldpaprikába töltjük, szeletelve vagy félbevágva tálaljuk.), teljes kiőrlésű kenyér, paradicsom, uborka, retek.
Tízórai: Zabkorpa, kefir, alma
Ebéd: Gombaleves (30 g csiperke gomba, 20 g sárgarépa, 20 g fehérrépa, 2 dl csontlé, 3 g étolaj, 5 g vöröshagyma, 10 g paprika, 5 g paradicsom, petrezselyem, feketebors, fűszerpaprika, tengeri só - az apróra vágott hagymát olajon átfuttatjuk, hozzáadjuk a megtisztított, jól megmosott, vékony szeletekre vágott gombát, meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal, fűszerpaprikával. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott sárga- és fehérrépát, erős tűzön lepirítjuk, majd natúr csontlével felöntjük. Ha felforrt, beletesszük az étkezési paprikát és a paradicsomot, és tovább főzzük. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.) Sajtos pulykamell (120 g pulykamell, 20 g Óvári sajt, szerecsendió, tengeri só - a kicsontozott pulykamellet rostjaira merőlegesen elszeleteljük, sózzuk, megszórjuk reszelt szerecsendióval, és az előmelegített grillsütő rácsán 10-15 percig mindkét oldalán átsütjük. Ezután kivesszük, reszelt sajttal megszórjuk, és annyi időre tesszük vissza, míg a sajt ráolvad és enyhén megpirul.) Sárgarépa angolosan (250 g sárgarépa, Petrezselyem, tengeri só - a megtisztított, megmosott sárgarépát apró kockára vagy metéltre vágjuk. Enyhén sós, forró vízben (kuktafazékban) vagy gőzben megfőzzük. Leszűrve, tetejét petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Uzsonna: Nyers vegyes zöldség-saláta (40 g sárgarépa, 20 g fehérrépa, 20 g karalábé,
20 g zeller, mesterséges édesítőszer, ételecet, petrezselyem, zellerzöld, lestyán,
tengeri só - a sárgarépát, fehérrépát, karalábét, zellert durvább lyukú reszelőn felaprítjuk, majd fél dl vízben elkeverjük az ecetet, mesterséges édesítőszerrel és lestyánnal. Hűtőben néhány órán át érleljük. Finomra vágott petrezselyemmel és zellerzölddel megszórva tálaljuk.), 1 dl kefir.
Vacsora: Sonkatekercs [20 g gépsonka, 25 g gombakrém (20 g laskagomba, 10 g kefir, 2 g vöröshagyma, petrezselyem, tengeri só – a hagymát és a gombát teflonedényben, saját levében megpároljuk, sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük, kefirrel kikeverjük)
100 g aszpik, 1/5 tojás, 30 g sárgarépa, 20 g fehérrépa, petrezselyem, salátalevél - a sonkaszeletek rövidebb oldalával párhuzamosan a gombakrémet felkenjük és a szeleteket óvatosan felgöngyöljük. Simafalú hosszú formát aszpikkal kibélelünk, közepét végigrakjuk keménytojás karikákkal, díszítjük petrezselyemmel, mjd ráfektetjük a felgöngyölt gépsonkát, nem túl szorosan egymás mellé. Olvasztott aszpikkal kitöltjük a hézagokat és hűtőszekrénybe tesszük. Ha megdermedt, rászórjuk a főtt sárga- és fehérrépa kockákat, újra olvasztott aszpikot öntünk rá és tálalásig hűtőszekrénybe tesszük. Ekkor egy pillanatra melegvízbe mártjuk a formát, kiborítjuk, felszeleteljük. Salátalevélen tálaljuk.], Hamlet
Mozgás:
Délelőtt: Népek tánca Ágival - Letettünk a fűbe egy cserép színes virágot és körülötte jártunk magyar, ír, finn, görög, stb néptáncokat. A táncok között Ági mesélt a jelentőségükről, mit szimbolizálnak a lépések, mikor járták az egyes népcsoportok. A végén meditáltunk egy kicsit.
Délben: vizitorna Ildivel
Délután: Alakformáló torna Szilvivel