Reggeli: Tojásrántotta (fejenként 1 tojásból, kevés vajon, teflonserpenyőben), teljes kiőrlésű kenyér, paprika, paradicsom, uborka
Tízórai: Zabkorpa, kefir, narancs
Ebéd: Olasz paradicsomleves (2 dl natúr paradicsomlét felforralok - készítheted összeturmixolt friss lédús meghámozott paradicsomból is, tengeri sóval, színes borssal, oreganoval ízesítem, tálaláskor 10 g óvári sajtot, petrezselymet szórok rá). Kóstold meg édesítés nélkül (csak ha nagyon nem ízlik, akkor tegyél bele édesítőszert)! Gombapörkölt (150 g laskagomba, 3 g étolaj, 20 g vöröshagyma, 5 g paprika, 5 g paradicsom, 2 g fűszerpaprika, tengeri só - a finomra vágott vöröshagymát a felmelegített étolajon átfuttatjuk. A tűzről levéve meghintjük fűszerpaprikával, s kevés vizet aláöntve, rövid ideig fedő alatt pároljuk. Zsírjára pirítva hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt gombát, tovább pirítva sóval, paprikával, paradicsommal ízesítjük, fedő alatt megpároljuk.), 40 g rizs, 100 g kovászos uborka. A társaság tagjai nem nagyon esznek laskagombát, ezért az újdonság erejével hatott, hogy milyen finom pörköltet lehet belőle készíteni.
Uzsonna: Citromos, fahéjas párolt alma (250 g alma, diétás méz, citrom, fahéj - az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházát eltávolítjuk, tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk citromlével, diétás mézzel, fahéjat szórunk rá és fólia alatt, középmeleg sütőben 30 percig sütjük. A fedőfóliát eltávolítva még 15 percig sütjük, tálaláskor mentalevélkével díszíthetjük.
Vacsora: Sajtos nyári saláta (10 g Óvári sajt, 20 g fokhagymás sajt, 20 g paprika, 20 g paradicsom, 20 g kovászos uborka, 10 g fejes saláta, 5 g zeller, 5 g vöröshagyma, 30 g kefir, citromlé, kapor, fehérbors, szerecsendió, tengeri só - a főtt zellergumót, a paprikát, a paradicsomot, a kovászos uborkát, a vöröshagymát, a sajtokat kockára, a fejes salátát -1 levelet félretéve- metéltre vágjuk. Salátástálban az egészet összekeverjük. A kefirt összekeverjük a citromlével, őrölt borssal, reszelt szerecsendióval, finomra vágott kaporral, sóval, és az előkészített nyersanyagokra öntjük. 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük , salátalevélen tálaljuk.
Mozgás:
Délelőtt: Tai Chi Tiborral - Tibor a masszőrünk e sportot is kiválóan űzi. Bemelegítés után megpróbált ízelítőt adni belőle. Sok hasznos információval szolgált testünk működésével kapcsolatban. A végén egy kis kardos bemutatót is tartott nekünk.
Délben: vizitorna Ildivel - ma polifoam kukacokkal próbáltunk ügyetlenkedni több-kevesebb sikerrel.
Délután: gerinctorna Katával, aki ismét jól megdolgoztatta kis csapatunkat.